L'EASY kontantlån

L'EASY startede i august 1985 under navnet VaskRent, men skiftede i 1992 navn til L'EASY da produktsortimentet blev betydeligt udvidet.

Siden 1998 er L'EASY vokset meget, og er kommet ind på både det svenske, norske og hollandske marked, har opkøbt Thorn Nordics daværende danske datterselskab D:E:R, og senest har L'EASY også købt halvdelen af Wupti.com.

L'EASY har oplevet en massiv vækst og har i dag ca. 550 ansatte og en årlig omsætning på 1,5 mia. DKK.

L'EASY er selvfølgelig kendt for at leje alt fra fladskærme til tørretumblere ud med en almindelig afdragsordning, men L'EASY lån tilbyder også forbrugslån.

Du kan låne op til 50.000 kr. hos L'EASY lån, og du bestemmer selv hvor meget du vil afbetale på lånet hver måned og over hvor lang tid, dog er den maximale løbetid på afbetalingen 60 måneder.

For at optage et lån hos L'EASY skal du være fyldt 20 år, kunne dokumentere din indtægt og ikke være registreret i RKI.

Hvis du opfylder disse krav er godkendelsesraten høj og behandlingstiden er hurtig.

Det er let og hurtigt at ansøge om et L'EASY lån online på deres hjemmeside, hvor du blot skal igennem tre simple trin.

Websiden er drevet med et kommercielt formål - Informationen på websiden skal ikke betragtes som fuld dækkende for de produkter som findes på markedet.

Betal altid dine afdrag til tiden, og afvikle dit lån som din låneaftale forpligter, det er dyrt ikke at overholde en låneaftale, og kan skabe unødvendige problemer, som fogedret og RKI registrering

Popularitet

LÅNEKOMPAGNIET viser låneudbydere efter bruger popularitet - derfor skal en høj popularitet ikke ses som et udtryk for hvor vidt et lån er bedst eller billigst - men alene som et udtryk for dets popularitet blandt sidens brugere

Rentesatser

LÅNEKOMPAGNIET viser renten i beregnet årlig effektiv rente samt ÅOP (årlige omkostninger i procent).