Informationer

Laanekompagniet.dk er en produktindekseringsportal, som har til formål at indeksere produkter fra udvalgte online låneudbydere du finder på nettet i Danmark.

Laanekompagniet.dk er en reklamefinanceret service og kan i nogen tilfælde modtage en kommission fra de forskellige lån og kreditkort udbydere, hvis og såfremt Laanekompagniet.dk henviser en bruger, som efterfølgende bliver kunde hos en af de viste låneudbydere.

Inden du skriver til os:

Laanekompagniet.dk og Lånekompagniet A/S har intet med hinanden at gøre, Lånekompagniet A/S er under konkurs, derfor skal du, hvis du er/var lånetager hos Lånekompagniet A/S og har spørgsmål omkring dit lån, evt. afdrag, afvikling deraf henvende dig hos Intrum Justitia.

Privatliv og cookies

LÅNEKOMPAGNIET Persondatapolitik og cookie informationer

1. Ejeroplysninger
2. Hvad er Cookies?
3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies
4. Formål med cookies på vores website
5. Gemius webstatistik
6. Google Analytics
7. Annoncenetværk
8. Brug af personoplysninger

1. Ejeroplysninger
LÅNEKOMPAGNIET
Vesterskovvej 15
8370 Hadsten
Danmark
Email: info@laanekompagniet.dk

2. Hvad er cookies?
En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies
http://minecookies.org/cookiehandtering

4. Formål med cookies på vores website:
Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine indstillinger.
Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site og kan dokumentere dette over for annoncører.
Målretning af annoncering, så vi kan vise dig de annoncer vi tror er mest relevante og hvor ofte den samme annonce vises.
Sitet anvender cookies fra en følgende tredjeparter, der har adgang til de pågældende cookies:
Google Adwords
Adroll
Facebook

5. Gemius webstatistik
Websites anvender cookies fra Gemius, der registrerer internetbrug på markedsniveau og på tværs af forskellige websites. Målingen overholder al lovgivning på området herunder persondataloven, ICC/ESOMAR International Code of Marketing and Social Research Practice, og videregiver ikke oplysninger om de enkelte personers internetadfærd men kun i samlet form. Se f.eks. fdim.dk/statistik

Gemius registrerer ikke personoplysninger, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilladelse hertil, hvilket f.eks. sker i forbindelse med udfyldelse af spørgeskemaer.

Du kan fravælge at indgå i Gemius målingen her: http://optout.hit.gemius.pl/removeDK.php

Den dataansvarlige i forbindelse med Gemius cookies er Danske Medier Research, Skindergade 7, 1159 København K. Databehandleren er Gemius S.A., Woloska 7, 02-675 Warszawa, Polen. Gemius Denmark ApS har adresse på Dampfærgevej 3 st. th., 2100 København ø. Hvis du har spørgsmål til behandlingen af oplysninger og data eller ønsker at udnytte dine rettigheder, kan du rette henvendelse til Gemius Denmark ApS.

6. Google Analytics
Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

7. Annoncenetværk
Websitet anvender følgende annoncenetværk:
Google Adsence
Adservice media
Digital advisor
Euroads

8. Brug af personoplysninger
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos LÅNEKOMPAGNIET, skal du rette henvendelse på info@laanekompagniet.dk Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for "sidst opdateret" nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens paragraf 58, stk. 1.

Statistik kredit

1 1 - 25000 kr. 47%
47% Complete (success)
2 25 - 50000 kr. 29%
29% Complete (success)
3 50 - 90000 kr. 19%
19% Complete (success)
4 90 - 300000 kr. 5%
5% Complete (success)

Statistik løbetid

1 24 måneder 43%
43% Complete (success)
2 1 måned 24%
24% Complete (success)
3 12 måneder 16%
16% Complete (success)
4 24+ måneder 15%
15% Complete (success)

Statistik alder

1 25+ år 92%
92% Complete (success)
2 18-24 år 8%
8% Complete (success)

Statistik proces

1 3.0-6.0/6.0 64%
64% Complete (success)
2 0.0-2.0/6.0 36%
36% Complete (success)