Privatlivspolitik og betingelser

Lånekompagniet har efter lovgivningen pligt til at informere dig om, hvordan Lånekompagniet behandler og videregiver din personlige oplysninger. Personlige oplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter Lånekompagniet webside indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, registrerer dig som bruger, øvrig brug af services eller interagerer på anden vis.

Du accepterer nedenstående privatlivspolitik, hvis du vælger at anvende Lånekompagniet webside.

Ejer informationer
LÅNEKOMPAGNIET
Internetindeks
CVR-nr: 31579783
Vesterskovvej 15
8370 Hadsten
info@laanekompagniet.dk

Kontaktoplysninger
LÅNEKOMPAGNIET
Internetindeks
CVR-nr: 31579783
Vesterskovvej 15
8370 Hadsten
Email: info@laanekompagniet.dk

Beskyttelse af dine private oplysninger hos Lånekompagniet.

  • Hos Lånekompagniet tager vi behandling af dine personlige data meget alvorligt.
  • Lånekompagniet overholder gældende persondatalovgivning og sikrer rimelig og gennemsigtig databehandling.
  • Lånekompagniet vil i denne privatlivspolitik fortælle, hvordan Lånekompagniet indsamler og behandler dine private oplysninger.

Lånekompagniet behandler følgende personoplysninger om dig:

  • Navn
  • Lånebehov (numerisk værdi)
  • E-mail
  • Mobilnummer
  • IP-adresse
  • Geo placering
  • Browser notifikation ID
  • Cookies

Formål med databehandlingen.

Lånekompagniet behandler dine personoplysninger til følgende formål:

  • Udarbejdelse af målrettet låneoversigter til websiden.
  • E-mail-kampagner og SMS beskeder med målrettet lånetilbud, nyhedsbreve eller andre relevante målrettet kampagner.

Når du giver dit samtykke til at modtage målrettet lånetilbud og nyhedsbreve, vil du modtage informationer og lånetilbud fra følgende kategorier:
Forbrugslån, kviklån, samlelån og online kredit generelt.

Frekvens for udsendelse af SMS beskeder samt e-mail og nyhedsbreve er forventet til 6-8 e-mails/beskeder i en velkomstserie over de første 14 dage samt 2 nyhedsbreve/beskeder per md. efter afsluttet velkomstserie

Markedsføringsmateriale fra følgende firmaer vil/kan optræde på websiden og i vores e-mail og SMS kommunikation med dig:
Santander consumer bank, Bank Norwegian, D:E:R, L'EASY, Paymark finans, Nordiclån, Sparxpres, Basisbank, Lendme, Føniks privatlån, Ferratum, Lendon, Spargo finans, Vivus, Kronelån, Lånlet, Modus finans, Selene finans, Turbolån, Nordcredit, Kvikto, Sparnord, Zaplo, Annafinans, Simbo, Bonuslån, Alfalån, Kassekreditten, Nordisk lån, Hotlån, Robotlån, Extracash, Letfinans, Momentlån, HG finans, Lånio, Cashper, Folkelånet, Finanslån, Tando lån.

Lånekompagniet behandling af dine personlige oplysninger.

  1. Lånekompagniet indhenter altid dit samtykke, inden Lånekompagniet indsamler og behandler dine personoplysninger.
  2. Lånekompagniet indsamler og behandler dine personoplysninger til specifikke og relevante formål.
  3. Lånekompagniet indsamler og behandler kun for Lånekompagniet relevante og nødvendige personoplysninger.
  4. Lånekompagniet videregiver aldrig dine personoplysninger uden dit samtykke.
  5. Lånekompagniet opdaterer og sletter dine personlige oplysninger, når/hvis de ikke længere er relevante i forhold til formålet.
  6. Korrekte og opdateret personlige oplysninger

Yderligere beskrivelse af ovenstående punkter:

Lånekompagniet indhenter dit samtykke, inden behandlingen af dine personlige oplysninger

Lånekompagniet indhenter altid dit samtykke inden Lånekompagniet behandler dine personlige oplysninger til de specifikke og relevante forhold. Dit samtykke er grundlag for Lånekompagniet behandling af dine personlige oplysninger, medmindre Lånekompagniet har andet lovligt retsligt grundlag for at behandle dine personlige oplysninger.

Dit samtykke er altid frivilligt, og du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Lånekompagniet indsamler og opbevarer dine personoplysninger til specifikke og relevante formål

Lånekompagniet indsamler, opbevarer og behandler kun personlige oplysninger om dig til de specifikke og relevante formål, der er omtalt ovenfor, eller såfremt der er tale om andre lovlige forretningsmæssige formål. Der indsamles, opbevares og behandles alene såkaldte almindelige personoplysninger, som er nævnt ovenfor.

Lånekompagniet behandler kun relevante og nødvendige personlige oplysninger

Lånekompagniet behandler kun dine personlige oplysninger til legitime formål. Personoplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig målrettet låneoversigter, e-mail kampagner eller annoncer generelt, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine interaktioner og adfærd, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev eller anden service.

Lånekompagniet behandler således ikke flere personlige oplysninger, end det er nødvendigt af hensyn til de konkrete formål. Lånekompagniet behandler dog også dine personlige oplysninger i det omfang det er relevant at hensyn til Lånekompagniet overholdelse af gældende lovgivning.

Lånekompagniet minimerer behandlingen af dine personlige oplysninger, herunder mængden af behandlede oplysninger mest muligt, således Lånekompagniet minimerer muligheden for misbrug.

Lånekompagniet videregiver aldrig dine personlige oplysninger uden dit samtykke.

Lånekompagniet videregiver kun dine personlige oplysninger til Lånekompagniet samarbejdspartnere, herunder til brug i vores målrettet markedsføring, hvis du forinden har givet samtykket hertil. I forbindelse med Lånekompagniet indhentelse af et sådant samtykke, vil du blive informeret nærmere herom, hvad persondatene vil blive brugt til. Du kan til enhver tid gøre indsigelse imod en sådan videregivelse.

Hvis Lånekompagniet kontaktes af myndighederne, vil Lånekompagniet i så fald kunne videregive dine personlige oplysninger uden dit samtykke.

Lånekompagniet benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på Lånekompagniet vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Lånekompagniet anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der med sikkerhed kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Lånekompagniet forbeholder dog ret til at bruge andre databehandlere uden for EU/EØS til at assistere os i Lånekompagniet forretning. Dette vil dog i givet fald alene ske under overholdelse af gældende regler om overførsel af personlige oplysninger jf. lovgivningen.

Lånekompagniet opdaterer og sletter dine personlige oplysninger, når/hvis de ikke længere er relevante i forhold til formålet

Lånekompagniet kontrollerer løbende, at dine personlige oplysninger, som Lånekompagniet behandler omkring dig, ikke er forkerte eller ikke opdateret. Ydermere tager Lånekompagniet relevante skridt til at sikre os, at forkerte personlige oplysninger straks slettes eller opdateres. Lånekompagniet service er afhængig af, at dine personlige oplysninger er korrekte og opdateret. Lånekompagniet beder dig derfor oplyse om relevante ændringer i dine oplysninger ved at kontakte Lånekompagniet snarest efter ændringen.

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og Lånekompagniet sletter dem, når/hvis de ikke længere er nødvendige eller relevante. Perioden afhænger af karakteren af oplysningerne og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår dine personlige oplysninger slettes.

Hvis du også har samtykket til, Lånekompagniet kan markedsføre til dig via e-mails, sms’er og browser-baserede notifikationer med relevant markedsføring, Lånekompagniet vil hvert 3 år bede dig om at forny dit samtykke til Lånekompagniet markedsføring, såfremt du ikke har været aktiv på din profil i disse 36 måneder.

Korrekte og opdateret personlige oplysninger

Du er selv ansvarlig for at dine indtastede oplysninger på vores webside er korrekte og opdateret.

Opdateringerne foretager du på din egen profil eller via henvendelse til Lånekompagniet, se kontaktoplysningerne ovenfor.

Lånekompagniet opdatere dine personlige oplysninger, hvis du beder Lånekompagniet om det, eller såfremt Lånekompagniet bliver opmærksom på, at dine registrerede personlige oplysninger er forkerte.

Dine personlige oplysninger er altid beskyttet hos Lånekompagniet, og Lånekompagniet har aktiv en intern databeskyttelsespolitik

Lånekompagniet træffer altid nødvendige foranstaltninger for at sikre, at Lånekompagniet opbevarer dine personlige oplysninger på en helt igennem sikker måde.

Lånekompagniet opbevarer dog ikke dine personlige informationer på Lånekompagniet egne virksomhedsservere men hos Lånekompagniet samarbejdspartnere herunder, Facebook, Google, Mailchimp, Adroll, Bing, Propellarads m.fl. Du kan se deres privatlivspolitik på deres individuelle websider. Ønsker du yderligere information hertil kan Lånekompagniet kontaktes på ovenstående kontaktinformation.

Lånekompagniet har for din sikkerhed truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at evt. personlige oplysninger i Lånekompagniet varetægt hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Lånekompagniet har udarbejdet en intern databeskyttelsespolitik, som indeholder interne tekniske og organisatoriske instrukser og beskriver de foranstaltninger som Lånekompagniet internt har truffet for at beskytte alle Lånekompagniet data. Ligeledes har Lånekompagniet specifikke procedurer iværksat omkring adgangen til dine personlige oplysninger. Det er kun godkendte medarbejdere, der har tilladelse til at behandle dine personlig oplysninger.

Ydermere tager Lånekompagniet backups af alle Lånekompagniet indsamlede oplysninger med henblik på at undgå tab af disse.

Skulle Lånekompagniet mod forventning blive udsat for et sikkerhedsbrud, der resulterer i øget risiko for dine rettigheder, herunder for, ID-tyveri, økonomisk tyveri, eller anden væsentlig ulempe, vil Lånekompagniet hurtigst muligt underrette dig om dette sikkerhedsbrud.

Dine rettigheder vedr. dine personlige oplysninger:

  1. Du har altid ret til at få indsigt i de personlige oplysninger Lånekompagniet behandler om dig.
  2. Du har altid ret til at få dine personlige oplysninger opdateret eller slettet.
  3. Du har altid ret til at tilbagetrække dit afgivet samtykke ved Lånekompagniet.
  4. Du har altid ret til at gøre indsigelse imod Lånekompagniet behandling af dine personlige oplysninger.
  5. Du har altid ret til at få begrænset Lånekompagniet behandling af dine personlige oplysninger.
  6. Du har altid ret til at klage til Datatilsynet eller relevante myndigheder.

Yderligere beskrivelse af ovenstående punkter:

Du har altid ret til at få indsigt i de personlige oplysninger Lånekompagniet behandler om dig.

Du har på et hvert givent tidspunkt ret til at få oplyst, hvilke personlige oplysninger Lånekompagniet behandler omkring dig. Du har altid ret til at få tilsendt dine personlige oplysninger, som du har oplyst til Lånekompagniet.

Denne procedure kan dog i nogle tilfælde være begrænset af hensynet til vores forretningshemmeligheder eller andre rettigheder.

Såfremt du ønsker at gøre brug af din ret til indsigt eller ret til dataportabilitet, kan du henvende dig til Lånekompagniet. Lånekompagniet behandler din anmodning hurtigt muligt, og du kan forvente et svar indenfor 14 dage.

Du har altid ret til at få dine personlige oplysninger opdateret eller slettet.

Hvis du er af den opfattelse, at de oplysninger, som Lånekompagniet behandler om dig er forkerte, har du altid ret til at få dem opdateret eller slettet. I nogle tilfælde vil Lånekompagniet ikke kunne opdatere eller slette dine personlige oplysninger, såfremt Lånekompagniet er lovmæssigt pålagt at opbevare disse oplysninger, i forbindelse med retslige krav eller lign. Lånekompagniet vil i disse tilfælde kun rette eller slette de oplysninger Lånekompagniet ikke er pålagte at opbevare.

Ønsker du at få opdateret eller slettet dele eller alle dine personlige oplysninger, bedes du rette henvendelse til Lånekompagniet med ovenstående kontaktinformationer. Lånekompagniet behandler din henvendelse hurtigt muligt, og du kan forvente et svar indenfor 14 dage.

Du har altid ret til at tilbagetrække dit afgivet samtykke ved Lånekompagniet.

Du har altid ret til at tilbagetrække dit afgivet samtykke til, at Lånekompagniet må behandle dine personlige oplysninger helt eller delvist.

I så fald du tilbagetrækker dit afgivet samtykke, vil Lånekompagniet stoppe med at behandle dine personlige oplysninger i relation til formålet med dit afgivet samtykke. Skulle Lånekompagniet have dit samtykke på andre af Lånekompagniet produkter, fortsætter Lånekompagniet med at behandle dine personlige oplysninger i relation til disse produkter.

I nogle tilfælde vil Lånekompagniet ikke kunne acceptere din tilbagetrækkelse af dit samtykke, såfremt Lånekompagniet er lovmæssigt pålagt at opbevare disse oplysninger, i forbindelse med retslige krav eller lign. Lånekompagniet vil i disse tilfælde kun slette de personlige oplysninger, Lånekompagniet ikke er pålagte at opbevare.

Din tilbagetrækning af samtykke vil ikke have betydning for lovligheden af behandlingen foretaget inden din tilbagetrækning af dit samtykke.

Ønsker du at tilbagetrække dit samtykke, bedes du rette henvendelse til Lånekompagniet med ovenstående kontaktinformationer. Lånekompagniet behandler din henvendelse hurtigt muligt, og du kan forvente et svar indenfor 14 dage.

Du har altid ret til at gøre indsigelse imod Lånekompagniet behandling af dine personlige oplysninger.

Du har altid ret til at gøre indsigelse imod Lånekompagniet behandling af dine personlige oplysninger, herunder dog ikke udtømmende, at de bliver brugt til Lånekompagniet markedsføringsmæssige formål. Du kan ligeledes altid gøre indsigelse til Lånekompagniet, hvis du er af den opfattelse, at dine personlige oplysninger bliver behandlet i strid med gældende lovgivning eller det samtykke, som du har afgivet til Lånekompagniet.

Ønsker du at gøre indsigelse, bedes du rette henvendelse til Lånekompagniet med ovenstående kontaktinformationer.

Lånekompagniet behandler din indsigelse hurtigt muligt, og du kan forvente et svar indenfor 14 dage.

Du har ret til få begrænset Lånekompagniet behandling af dine personlige oplysninger

Du har ret til at modsætte dig behandlingen af dine personlige oplysninger og få behandlingen af dine personlige oplysninger begrænset:

Særligt har du ret til at modsætte dig behandling af dine personlige oplysninger til brug i direkte markedsføring. Hvis du gør indsigelse mod behandling med henblik på direkte markedsføring, må dine personlige oplysninger ikke længere behandles til dette formål.

Imens Lånekompagniet behandler din indsigelse, som du har gjort imod rigtigheden af dine personlige oplysninger, som Lånekompagniet behandler om dig eller imod lovligheden af behandlingen. Begrænsningen eller indstillingen af behandlingen af dine personlige oplysninger gælder indtil, at din indsigelse er afgjort.

Ønsker du at få begrænset eller stoppet dele eller alle dine personlige oplysninger, bedes du rette henvendelse til Lånekompagniet med ovenstående kontaktinformationer. Lånekompagniet behandler din indsigelse hurtigt muligt, og du kan forvente et svar indenfor 14 dage.

Du har ret til at klage til Datatilsynet eller relvante myndigheder

Du har altid ret til at klage til Datatilsynet eller andre relevante myndigheder, hvis du ikke er enig i Lånekompagniet afgørelser om din ret til indsigt i dine personlige oplysninger, ret til dataportabilitet, ret til rettelse eller sletning af personlige oplysninger, ret til begrænsning af behandling af dine personlige oplysninger eller ret til at gøre indsigelse imod behandlingen af dine personlige oplysninger eller tilbagetrækning af dit sit samtykke. Datatilsynet hjemmeside

Spørgsmål omkring behandling af dine personlige oplysninger

Har du spørgsmål vedrørende behandlingen af dine personlige oplysninger eller udnyttelsen af dine rettigheder, er du velkommen til at kontakte Lånekompagniet. Ønsker du at komme i kontakt med Lånekompagniet, kan Lånekompagniet kontaktes på ovenstående kontaktoplysninger.